Date

15 maj 2018
Expired!

Time

19:00 - 21:40

HelbredelsesCafé – 15. maj 2018

Helbredelser, mirakler og Gud…

Kender du det..? Kristendom er for skøre naive mennesker, konfirmationen er bare en tradition og alt det med Gud og Jesus er kedeligt og fyldt med regler og fordomme… men hvad med den overnaturlige og helbredende kraft, Bibelen taler om….? Er det virkelighed? …eller er det bare indbildsk fantasi for småtosser?

Hvis det, Bibelen taler om – altså at Jesus er Guds søn, og at vejen til et evigt liv efter døden KUN er ved tro på Jesus osv. – er rigtigt, så må det resten af Biblen jo også være rigtigt? Det må vel være enten eller – også sådan noget med helbredelser og for den sags skyld alt det med dæmoner. Og hvis det hele er rigtigt, så må der jo stadig ske bibelske helbredelser og dæmonuddrivelser sted??? Og ja, det gør der også, hævder Andreas Slot-Henriksen, som er en af initiativtagerne.

For fire år siden gik det stærkt i Vejle – en lille gruppe mennesker fra forskellige kirkesamfund begyndte at gå rundt på gader og stræder, hvor de stoppede folk på gaden og spurgte om det havde ondt eller fejlede noget. Ekstremt mange mennesker i Vejle har oplevet helbredelser for sportsskader, diskusprolapser, træthed, gigt, epilepsi, angst/frygt, fibromyalgi, diabetes, kroniske smerter osv. – og det mest fantastiske er, at det selv ikke-troende mennesker oplever Guds kraft i deres liv. Jeg har både oplevet helbredelser af ateister, muslimer, agnostikere osv.”, siger Andreas Slot-Henriksen.

Det er netop det naturligt overnaturlige vi gerne vil videregive til Vejles borgere.

Guds søn, Jesus, sagde: ” Og disse tegn skal følge dem, der tror: med fuldmagt fra mig skal de drive dæmoner ud … og de skal lægge hænderne på de syge, så de bliver helbredt”. Det gjaldt dem, der fulgte ham dengang, og det gælder i dag.

Vi har i løbet af det sidste år har afholdt flere velbesøgte helbredelsesaftner i Bygningen i Vejle, og nu gør vi det igen!

Er du nysgerrig efter, hvem Gud og Jesus egentlig er – om han virkelig er den han siger – eller om han bare er en gabende kedelig religion – eller har du brug for helbredelse for sygdom på krop eller sjæl, så mød op til helbredelsescafé på 2. sal i Bygningen. Her vil der blive fortalt lidt mere om, hvem vi er og nogen vil fortælle om, hvordan de oplevede helbredelse, hvorefter der vil være forbøn for dem, der har lyst.

Det er gratis at komme ind og alle er hjerteligt velkomne. Der vil blive mulighed for at købe vand og kaffe.

På hjemmesiden www.LytTilJesus.dk kan man læse yderligere information om arrangementet.